Oldal kiválasztása

A Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány szeretné a közeljövőben megjelentetni a „Transzcendens” (Transcendence) című könyvet, amelynek szerzője Dr. Norman Rosenthal, az a világhírű pszichiáter, aki felfedezte és kidolgozta a téli depresszió fényterápiával történő kezelését.

A 2006-ban megjelent mű igazi bestseller lett az USA-ban és számos más országban is. Jelentősen hozzájárult a TM ismertségének növekedéséhez a vezető tudósok és a társadalom véleményformálóinak körében.

Olyan könyv ez, amely sok érdekes ismerettel szolgál úgy a már meditálók, mint a TM kínálta lehetőségekkel még csak most ismerkedők számára.

A könyv kiadásához kb. 1,5 millió forintra lenne szükség. Jelenleg ennek 40%-a, 600 000 Ft áll a rendelkezésünkre. Olyan befektetőket, illetve adományozókat keresünk, akik kisebb vagy nagyobb összegekkel támogatnák a könyv megjelenését.

Ha szeretné támogatni ezt a kezdeményezést, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Dr. Pál Dániellel (dr.pal.daniel@tm.org), aki a kiadást koordinálja.

Share This