Oldal kiválasztása

„MOTHER DIVINE”

ÁLLANDÓ KOHERENCIA-TEREMTŐ CSOPORT EURÓPÁBAN

Maharishi Mahesh Yogi 1981-ben alapította a Mother Divine Programot az egyedülálló hölgyek részére, amely egy állandó, koherencia-teremtő csoport Seelisbergben, Svájcban. A koherencia-teremtő csoportok jelentősége egyre jobban növekszik a feszültségekkel és stresszekkel teli világunkban, mert az emberek egyre égetőbbnek érzik egy békés világ megteremtését, amely már ősidők óta minden generáció vágyálma volt. De egy békés világot csakis békés emberek alkothatnak, úgy, mint az erdő zöldjét is a benne lévő fák leveleinek zöld színe alkotja. Az állandó béke megalapozásához több kell, mint politikai megállapodások, tanácskozások, ehhez az embereknek kell önmagukon belül békésnek lenniük.

Tudományos kutatások százai igazolják, hogy a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlása mély nyugalmat hoz létre az elmében és a testben, ami kiterjed a környezetbe is. További kutatások arról is beszámolnak, hogy amikor a meditálók csoportban gyakorolják a Transzcendentális Meditációt és a TM-Szidhi Programot a Jógarepüléssel együtt, akkor hatványozottan csökken a stressz és a bűnözés, és ezzel egy időben növekszik a koherencia, a pozitivitás, a harmónia, a rendezettség, a boldogság és a béke, ami megteremti a lehetőségét egy ideális társadalomnak és egy békés világnak. Ezeket a csoportokat koherencia-teremtő csoportoknak nevezik. Meditációjuk hatása nem korlátozódik csak arra a helyre, ahol a csoport található, mert ők az Egyesített Mező szintjét elevenítik meg, amely téren és időn túl van, és bárhol is elevenedik meg ez helyileg, az elevenné válik mindenütt a világban.

Magyarországról ketten vagyunk hölgyek, akik a tagjai vagyunk ennek az állandó koherencia-teremtő csoportnak már 18 éve.  Teljes időben, a napi rutinunkon keresztül látjuk el a koherencia-teremtés feladatát, létrehozva azokat a minőségeket, ami a természet egészét táplálja boldogsággal, kreativitással és harmóniával, amelyek mindig előmozdítják a békés fejlődést. A csoportban elért tapasztalatok megmutatták, hogy amikor a tudatosság teljesen eleven és átitatódik a Léttel, akkor az ember igazi természete, spontánul nyitott a végtelen szeretet és boldogság tiszta forrása felé és mindig arra irányul, hogy támogassa a világegyetemet, azt kívánva, hogy mindenki boldog és elégedett legyen. Valódi áldás a Mother Divine programon eltöltött minden pillanat, mert élvezhetjük, a boldogság hullámait, ami a teljesség óceánjában mozog. Maharishi azt mondta, hogy nincsen táplálóbb erő, mint a boldogság és „24 órás Boldogság Program”-nak nevezte tevékenységünket. Az egész világ a családunk és őszinte óhajunk, hogy az egész világon mindenki békében és jólétben éljen, mentesen a bűnözéstől, a terrorizmus és a háború fenyegető veszélyétől. Ez a koherencia-teremtő csoport nagyon értékes ajándék Maharishitől az egész világcsaládunk számára.

„Az ezerfejű Mother Divine fogalma a tiszta boldogság elmélete, ami a világ végtelen tápláló ereje. A boldogság hulláma az, ami táplál. A boldogság tapasztalatánál nincsen nagyobb tápláló erő. E kor követelménye volt a Mother Divine intézményének létrehozása. 1975-ben, amikor felavattuk a Megvilágosodás Kora Hajnalát nyilvánvalóvá vált, hogy kellene, hogy legyen egy olyan intézményünk, ami gazdagítani fogja az egész emberiséget.” (Maharishi Mahesh Yogi)

Munkánkhoz kétféleképpen lehet csatlakozni, először is: közvetlen részvétellel, másrészről: pénzügyi támogatással. Mindkét lehetőség együttesen ad ki egy egészet. Hasonlóan egy érem két oldalához, a két fél egymást támogatva, együttesen alkotják a teljes egészet és mindketten egyformán részesülnek az előnyökből, amelyet a csoport a tevékenységével létrehoz, mert tény, ha adományainkkal segítjük azt, aki megeleveníti ezeket az életet támogató hatásokat, akkor önmagunkban  is és környezetünkben is megelevenítjük ezeket a minőségeket.

Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek ezt az értékes és inspiráló információt, és felhívhattuk figyelmeteket arra az egyedülálló lehetőségre, hogy az anyagi támogatáson keresztül, részt vehettek ennek a koherencia-teremtő csoportnak a tevékenységében és élvezhetitek annak minden előnyét, hozzájárulva ezzel egy békés világ megteremtéséhez, anélkül, hogy elhagynátok otthonotok kényelmét.

Az adományok bármekkora összege, végtelenül értékes számunkra és hozzájárul ahhoz, hogy közösen teremtsük meg a Földi Mennyországot Magyarországon és az egész világban!

További információ a Mother Divine programról:  

http://www.gwo.hu/adomany/md-hamsa

http://www.motherdivine.org/


TÁMOGATOM!

FORINTBAN:

Bank neve és címe: Duna Takarékszövetkezet, Budapest, Aulich u. 3.

Kedvezményezett: Nők a Teljes Tudásért Alapítvány

Bankszámlaszám: 58600551-11212009

Megjegyzés rovat: „MD támogatás”

EURÓBAN:

Bank of Beneficery: ING Bank P.O. Box 4012 b6080AA, Haelen, The Netherlands

Beneficery: Stichting Matri Mandal

Bank Account: 65 32 19 237

IBAN: NL23 INGB 0653 2192 37

BIC: INGBNL2A

Notice (közlemény): “Inspired by Katalin POTHORSZKI and Maria BOJTOR”

Köszönjük!


Share This