Oldal kiválasztása

A magyarországi TM-tanárok a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány (MVTA), illetve a Nők a Teljes Tudásért Alapítvány (NTTA) keretében tevékenykednek.

Ezek az alapítványok fogják össze, koordinálják és támogatják a TM-tanárok tevékenységeit, valamint kapocsként funkcionálnak a magyar és a nemzetközi TM-szervezet között.

2014 májusában kétharmadával sikerült csökkenteni a működési költségeket, ennek köszönhetően az MVTA havi költségvetése bruttó kb. 350 000 Ft (adminisztráció, könyvelés, raktárbérlés és irodai kiadások).

Az MVTA-nál dolgozók a saját számítógépüket, mobiltelefonjukat, nyomtatójukat és autójukat használják az alapítványi munkához.

Mindazonáltal az alapítvány havi működési költségeinek előteremtése a magyar TM-szervezet jelenlegi helyzetében jelentős pénzügyi terhet ró a TM-tanárokra, illetve ez a minimális költségvetés nem biztosít semmiféle mozgásteret az alapítványnak.

Emiatt keresünk támogatókat, akik hozzá tudnának járulni az MVTA működési költségeinek fedezéséhez.


TÁMOGATOM!

Kérjük az érdeklődőket, hogy a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány támogatásához Sej Attilával (Sej.Attila@TM.org), a Nők a Teljes Tudásért Alapítvány támogatásához pedig Schwarcz Máriával (Schwarcz.Maria@gmail.com) vegyék fel a kapcsolatot.

Köszönjük!


  • Alapítványi önerő: 0%
  • Kapott támogatás: 0%
Share This